Van asbestinventarisatie tot asbestverwijdering in regio Maastricht

Van de Weijer BV ingenieurs- en adviesbureau kan een compleet ontzorgingsproduct leveren. Wij voeren asbestinventarisaties uit, assisteren bij de aanvraag van een omgevingsvergunning, helpen u aan de voorwaarden van de vergunning - op gebied van natuur en bodem - te voldoen en houden toezicht op de asbestverwijdering en sloop. Hierbij houden we altijd uw wensen in het oog. Daarnaast leveren we ook diverse losse diensten.

Asbestadvies & asbestinventarisatie

De asbestinventarisatie is een onderdeel van ons asbestadvies. Onze deskundige medewerkers voeren een asbestonderzoek uit en geven gedetailleerd advies omtrent het verwijderen van asbest.

Efficiënte asbestverwijdering

Opdrachtgevers die na het asbestonderzoek het asbest ook willen laten verwijderen, zijn bij ons aan het goede adres. Van de Weijer BV ingenieurs- en adviesbureau heeft al 25 jaar ervaring in het verwijderen van asbest en doet dit op een efficiënte en prijsvriendelijke manier.

Toezicht en directievoering bij sloop- en asbestprojecten

Bepalend voor de voortgang van een project is deskundigheid, snelheid en betrouwbaarheid. Het plannen van de opvolging van de diverse activiteiten in een project vereist deskundigheid. Van de Weijer BV ingenieurs- en adviesbureau overziet een project van het begin tot einde om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Calculaties voor sloop- en asbestprojecten

Niet in het minst is de financiële haalbaarheid van een project van belang. Ons bureau levert calculaties voor complexe asbest- en sloopprojecten en levert de begeleiding bij de uitvoering. Wij controleren de asbestbegroting bij uitvoering en zorgen ervoor dat de werkzaamheden volgens (financieel) plan worden uitgevoerd.

Assisteren bij zonnepanelen

Steeds vaker worden wij gevraagd om te assisteren naar aanleiding van de plaatsing van zonnepanelen. Bij de plaatsing van de panelen blijkt het dakbeschot soms asbesthoudend te zijn. Onze specialisten adviseren bij de aanpassing van de dakconstructie en dragen zo bij aan uw groene energie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van asbestverwijdering of meer? Neem dan contact op!

Contactformulier